Política
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull
Referèndum

Jordi Turull diu que l'acord de claredat "serà de brevetat i solitud"

Temps de lectura: 1 minut
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull

El secretari general de Junts ha carregat de nou contra l'acord de claredat proposat pel Govern i ha afirmat que aquest "serà de brevetat i solitud". "Hi ha qui intenta adormir i desmobilitzar", ha assegurat Turull aquest dissabte des de Vilafranca del Penedès.

Què ha dit? Segons el dirigent de Junts, l'acord serà "de brevetat perquè ja va néixer mort i de solitud perquè no va de culminar el que es va votar l'1-O".

  • En aquest sentit, Turull ha defensat que "hi ha formacions polítiques que volen segrestar la força de la gent", i ha fet una crida a votar en clau d'estratègia independentista a les eleccions del 28-M. "Si entrem en el terreny de la resignació, el país perd pistonada: les eleccions van d'això, no només de propostes", ha constatat.

D'altra banda: Qui ha allargat la mà al Govern per primer cop ha sigut la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que ha assegurat que des de l'executiu espanyol l'han "d'estudiar bé".

  • De fet, ha sigut la primera personalitat de la Moncloa que no ha menyspreat la proposta d'Aragonès i ha argumentat que s'ha de continuar el camí de "mantenir el diàleg i els acords" per avançar "dins del marc de la Constitució".

A més: Ciutadans ha presentat una denúncia a la Junta Electoral Central (JEC) contra el president del Govern, Pere Aragonès, per haver anunciat la reactivació de l'Acord de Claredat des del Palau de la Generalitat dimarts passat.

 

Categoria: Política